Ajankohtaista / Toimitus / 15.7.2015

Vuoden 2014 artikkelit – mikä oli luetuin?

Keskellä heinäkuuta sopii kerrata viime vuoden artikkelit. Mikä niistä oli luetuin?

Kaikki vuoden 2014 artikkelit löytyvät artikkelin lopusta linkkeineen.

Pysyt kärryillä siitä, mitä teologian, filosofian ja luonnontieteen leikkauskohdassa tapahtuu tykkäämällä meistä Facebookissa, seuraamalla Twitterissä, tilaamalla RSS-syötteen tai tilaamalla artikkelit sähköpostiisi.

Vuoden 2014 aikana luetuin artikkeli oli Olli-Pekka Vainion Järkyttävä totuus inkvisitiosta (11 481 sivulatausta). Toiseksi luetuin olivat Sammeli Juntusen ja Jussi Tuusan kirja-arviot artikkelissa Kaksi arviota Matti Leisolan kirjasta Evoluutiouskon ihmemaassa (4847 sivulatausta, lisäksi 1436 Juntusen arviolle, 911 latausta Tuusan arviolle). Kolmanneksi luetuin oli Tuomas Kangasniemen Litteän Maan myytti: Keskiajan kirkko tiesi Maan palloksi viimeistään 700 vuotta ennen Kolumbusta (3946 sivulatausta).

PS. Listaus vuoden 2013 artikkeleista löytyy täältä (löytyy nyt myös valikkopalkista). Hyvää kesän jatkoa!

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu

Joulukuu

 

Kuva: Daniela Cuevas@Unsplash. CC0.

Ylös