Podcast / Toimitus / 2.10.2018

Areiopagin podcast #13: ”Evoluutiota ei ole suunniteltu”

Millä ehdoilla luomisen suunnitelmallisuus ja evoluutio voivat sopia yhteen? Onko evoluutio päämäärätöntä ”juopuneen kävelyä” vai onnistuuko luonnon muu hienosäätö pelastamaan lajien kehityksen luomisen piiriin?

Podcastin 13. jaksossa äänessä ovat päätoimittaja Rope Kojonen ja podcastin juontaja Lari Launonen. Jaksossa keskustellaan siitä, kumoaako evoluutio sen, että luontoa voisi pitää Jumalan luomana ja suunnittelemana. Vai voiko kehittyvä luonto olla myös suunniteltu? Kuuntele jakso alta.

Tilaa podcast myös iTunesista tai kuuntele Stitcheristä tai Internet Archivesta.

Jos pidit kuulemastasi, harkitse kannatusjäseneksi ryhtymistä.

Kuva: Hellebardius@Flickr.comCC BY-NC-ND 2.0. Rajattu.

Edit 2.10. klo 11.05: otsikko muutettu muodosta ”Areiopagin podcast 13: ”Evoluutio ja suunnittelu ovat ristiriidassa”” muotoon ”Areiopagin podcast 13: ”Evoluutiota ei ole suunniteltu””.

Ylös