Kannatusjäseneksi

Haluatko tukea Areiopagin toimintaa rahallisesti? Niin voit tehdä ryhtymällä Areiopagi ry:n kannatusjäseneksi. Vuosittainen jäsenmaksu käytetään sivuston ylläpitämiseen ja lehden säännöllisestä julkaisemisesta aiheutuviin kuluihin.

Tule kannatusjäseneksi täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Samalla liityt kannatusjäsenten sähköpostilistalle (lähetämme postia vain aiheesta, emmekä kovin usein). Lomakkeen lähetettyäsi saat ohjeet sähköpostiisi siitä, kuinka kannatusmaksu suoritetaan.

Kiitoksia paljon!
Jäsenyyden tyyppi*


Kannatusjäsenenä suostut tähän:

Areiopagi ry käyttää lomakkeella antamiasi tietoja pitääkseen yhteyttä kannatusjäseniinsä sähköpostitse. Emme luovuta osoitettasi kolmansille osapuolille emmekä käytä sitä mihinkään Areiopagi-lehden ulkopuolisiin tarkoituksiin.

Voit peruuttaa tilauksesi tai muuttaa tietojasi milloin tahansa klikkaamalla ”peruuta tilaus”, ”unsubscribe” tai ””muokkaa asetuksiasi”-linkkiä sähköpostiviestissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen miikka.niiranen@areiopagi.fi.

Käytämme sähköpostin jakeluun Mailchimp-palvelua. Liittymällä sähköpostilistalle hyväksyt, että tietosi välitetään palvelulle ja niitä käsitellään sen yksityisyyskäytäntöjen ja käyttöehtojen mukaisesti.

Ylös